Katharina Pragt, Notaris te Tongeren

 

Katharina Pragt

Notaris te Tongeren

Beleid inzake de bescherming van persoonsgegevens op notaris.be

Nieuwsbrief

U kan zich inschrijven op onze nieuwsbrief door uw e-mailadres op te geven voor deze ‘newsletter’ op de hiertoe voorziene plaats.
Uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden voor het versturen van onze nieuwsbrief en zal nooit aan derden worden meegedeeld.

U kan zich op elk ogenblik uitschrijven. Hiervoor stuurt u een mail naar privacy@notaris.be.

 

MyBox

Via “MyBox” ziet u alle gegevens die op u betrekking hebben en opgenomen zijn in het centraal register van huwelijksovereenkomsten dat door Fednot beheerd wordt.

Deze dienst beschikt over een eigen beleid inzake bescherming van persoonsgegevens: Privacy Policy MyBox

 

Startmybusiness

“Startmybusiness” biedt u de mogelijkheid om uw ondernemingsoprichting (bvba) online voor te bereiden.

Deze dienst beschikt over een eigen beleid inzake bescherming van persoonsgegevens: Privacybeleid Startmybusiness

 

Cookies

Deze website maakt gebruik van “cookies”. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die we versturen en bewaren op de harde schijf van uw computer. Deze informatie wordt, telkens als u de website bezoekt, teruggestuurd naar de beheerder van de website.

Cookies worden gebruikt om de website aan uw noden aan te passen. Zo worden het aantal bezoeken, het aantal bezochte pagina’s, uw activiteit en de frequentie van uw bezoeken bijgehouden. De gebruikte statistiektool genereert een cookie met een unieke identificatiecode. Het IP-adres wordt eveneens verzameld om te kunnen bepalen van waaruit de verbinding gemaakt wordt.

(U kan uw browser zodanig instellen dat u een melding krijgt wanneer er cookies gecreëerd worden of dat de creatie van cookies verhinderd wordt. Waar en hoe u deze instelling kan aanpassen hangt af van uw browser.)

De ingezamelde gegevens worden gedurende 6 maanden bijgehouden. Zij worden noch meegedeeld aan derden noch voor andere doeleinden gebruikt dan voornoemde doeleinden.

 

Verwerkingsverantwoordelijke

Fednot is verantwoordelijk voor de verwerkingen die zij op uw persoonsgegevens verricht.

Benaming: Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat vzw

KBO-nummer: 0409.357.321

Adres: Bergstraat 30-34, te 1000 Brussel

 

Recht op toegang, rechtzetting en uitwissing

U heeft het recht om Fednot om toegang, rechtzetting of uitwissing van uw persoonsgegevens te vragen. U heeft eveneens het recht om op elk ogenblik uw toestemming in te trekken, zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van de verwerking die verricht werd op basis van de instemming die vóór de intrekking ervan gegeven werd. Tot slot heeft u het recht om klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit indien u meent dat uw rechten niet werden nageleefd.

Aanvragen mogen verstuurd worden naar privacy@notaris.be. Uw vraag zal vervolgens door onze data protection officer behandeld worden.